Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Sv. Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


03. 11. 2017 | Zdravé recepty

DOMÁCÍ HRUŠKOVÁ PŘESNÍDÁVKA - DIA

  

Suroviny:

1 kg hrušek, 3/4 l vody, 1 menší skořice, 5 hřebíčků, 2 lžičky tekuté stévie, 1 vanilkový pudink, 2 dcl vody.

Postup v robotu Ronic:

hrušky omyjeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme v robotu Ronic hranolkovačem na kousky. Dáme do hrnce, zelejeme vodou, přidáme kořední a vaříme půl hodiny.
Potom vyndáme koření a hrušky přecedíme - ze zachycené šťávy si můžete vyrobit hruškový sirup, jak je uvedeno v našem dalším receptu.
Zcezené hrušky dáme do robota Ronic a nožem je důkladně rozximujeme. Směs vrátíme do hrnce, zahřejeme a přidáme pudink rozmíchaný ve vodě. Povaříme do zhoustnutí a naplníme do čistých skleniček, které obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

 

Nabídka robotů Ronic