KONTAKTY
ZBOŽÍ V AKCI
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Suroviny:
1 kg hrušek, 3/4 l vody, 1 menší skořice, 5 hřebíčků, 2 lžičky tekuté stévie, 1 vanilkový pudink, 2 dcl vody.
Postup v robotu Ronic:
hrušky omyjeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme v robotu Ronic hranolkovačem na kousky. Dáme do hrnce, zelejeme vodou, přidáme kořední a vaříme půl hodiny.
Potom vyndáme koření a hrušky přecedíme - ze zachycené šťávy si můžete vyrobit hruškový sirup, jak je uvedeno v našem dalším receptu.
Zcezené hrušky dáme do robota Ronic a nožem je důkladně rozximujeme. Směs vrátíme do hrnce, zahřejeme a přidáme pudink rozmíchaný ve vodě. Povaříme do zhoustnutí a naplníme do čistých skleniček, které obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.