Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Sv. Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vakuové balení potravin

Vysvětlení principu vakuového balení potravin

04. 10. 2017 | Vakuové balení potravin

Zkáza potravin je způsobována chemickými reakcemi, ke kterým dochází, pokud jsou potraviny vystaveny vzduchu, teplotě, vlhkosti, účinku enzymů, růstu mikroorganismů nebo byly kontaminovány hmyzem...

celý článek

Co je důležité vědět o vakuování

04. 10. 2017 | Vakuové balení potravin

Aby bylo zaručeno optimální uchování potravin a zajištěna bezchybná hygiena, je nutné se řídit následujícím pravidly...

celý článek

Výhody vakuového balení MAGIC VAC®

04. 10. 2017 | Vakuové balení potravin

Úprava potravin vakuováním revolučně mění způsob nákupu a uchování potravin. Účelem vakuování potravin je dosáhnout prodloužení jejich trvanlivosti a vyhnout se tak jejich zkažení...

celý článek

Jak uchovávat potraviny pomocí Magic vac®

04. 10. 2017 | Vakuové balení potravin

Vakuové balení určené pro mrazničku V první řadě je třeba používat co nejčerstvější potraviny. Systém MAGIC VAC® Vám umožní udržet čerstvost potravin pouze za předpokladu, že je s nimi náležitě nakládáno. Některé potraviny mají jemnou konzistenci, která by mohla být poškozena...

celý článek

Uchovávání potravin ve vakuovacích nádobách

03. 10. 2017 | Vakuové balení potravin

Při mrazení potravin v plastikových nádobách používejte pouze nádoby MAGIC VAC® nebo, v případě skleněných nádob, tvrzené sklo vhodné pro nízké teploty v mrazničce.

celý článek

Doba uchovávání potravin balených pomocí vakuovacích baliček MAGIC VAC®

03. 10. 2017 | Vakuové balení potravin

Údaje obsažené v této tabulce jsou výsledkem objektivní ověřovací zprávy zpracované pro AITA (Food Technology Association) profesorem Luciano Piergiovannim, který na Milánské Universitě vede oddělení Technologie úpravy a distribuce agropotravinářských produktů...

celý článek