KONTAKTY
ZBOŽÍ V AKCI
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Zkáza potravin je způsobována chemickými reakcemi, ke kterým dochází, pokud jsou potraviny vystaveny vzduchu, teplotě, vlhkosti, účinku enzymů, růstu mikroorganismů nebo byly kontaminovány hmyzem...
Aby bylo zaručeno optimální uchování potravin a zajištěna bezchybná hygiena, je nutné se řídit následujícím pravidly...
Úprava potravin vakuováním revolučně mění způsob nákupu a uchování potravin. Účelem vakuování potravin je dosáhnout prodloužení jejich trvanlivosti a vyhnout se tak jejich zkažení...
Vakuové balení určené pro mrazničku V první řadě je třeba používat co nejčerstvější potraviny. Systém MAGIC VAC® Vám umožní udržet čerstvost potravin pouze za předpokladu, že je s nimi náležitě nakládáno. Některé potraviny mají jemnou konzistenci, která by mohla být poškozena...
Při mrazení potravin v plastikových nádobách používejte pouze nádoby MAGIC VAC® nebo, v případě skleněných nádob, tvrzené sklo vhodné pro nízké teploty v mrazničce.
Údaje obsažené v této tabulce jsou výsledkem objektivní ověřovací zprávy zpracované pro AITA (Food Technology Association) profesorem Luciano Piergiovannim, který na Milánské Universitě vede oddělení Technologie úpravy a distribuce agropotravinářských produktů...